top of page

Ataşehir Marangoz


Ataşehir Marangoz

Mobilyalar evlerin ve iş yerlerinin en önemli dekorasyon ürünleridir. İnsanlar daha şık ve gösterişli mobilyaları olsun isterler. Bunun içinde yüksek fiyatlı ve markalı mobilyaları almak isterler. Ancak ister markalı olsun isterse de daha makul fiyatlı ürünler olsun zaman içinde yıpranıp hasar görebilir. Bu durumda el becerileri iyi olan marangozlardan destek almak gerekir. Bu noktada güvenilir ve işinde yetenekli marangoz atölyesi olan firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Firmamızda işinin ehli olan bir ekiple siz değerli müşterilerimize hizmet verir.

Mobilya Tamiri Hizmetleri

Yüksek ücretler ödeyerek aldığınız mobilyalarınızı uzun süre kullanmak istersiniz. Ancak yanlış kullanım ya da imalatı sırasında kaliteli malzeme kullanılmaması nedeniyle mobilyanızda hasar oluşabilir. Bu durumda iyi bir marangoz bulup mobilyanızı tamir ettirebilirsiniz. Ataşehir marangoz olarak evlerinizde kullandığınız her türlü mobilyanın tamir ve onarım işlerini özenle yapıyoruz. Bize güvenen müşterilerimizin güvenlerini asla boşa çıkarmayız. Orjinali ile birebir olması için geren özen gösterilir. Tamir sonrası mobilyanız ilk günkü gibi yeni durur.

Mobilya Kurulum Hizmetleri

Gerek evlerin gerekse ofislerin düzeni için gerekli olan mobilyalarınızın kurulumu için yedi yirmi dört hizmet veren firmamızı arayabilirsiniz. Firmamız gardıroptan vitrine, kitaplıktan bazaya kadar tüm mobilyaların kurulumunu yapar. Yapı marketlerden yada online alış veriş sitelerinden aldığınız ürünlerin kurulumu için endişe etmeyin firmamızı arayın. Firmamız birinci sınıf işçilik ve ustalıkla mobilyalarınızı istediğiniz gibi kullanma talimatına uygun olarak monte eder.

Ataşehir Marangoz - Mobilya Montaj ve Mobilya Tamiri

Mobilya Tamir Hizmetleri

Aldığınız mobilyanın parçaları hasar gördü ya da kırıldı. Bu durumda yapmanız gereken tek şey Ataşehir Marangoz firmamızı arayarak tamir hizmetlerinden yararlanmaktır. Çünkü firmamız marka ve ürün ayrımı yapmadan her türlü mobilyanın tamirini yapar. Firmamız piyasanın en uygun fiyatları ile tamir hizmetlerini verir.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page