top of page

Ataşehir Mobilya Montaj Hizmeti


Ataşehir Marangoz Eviniz de kullandığınız birçok mobilya, dolap gibi ürünler bir süre sonra arıza yapabilir veya eskiyebilir. Kullanıcıların birçoğu bu tip durumlar da yıpranan ürünleri veya arızalanan ürünleri ya satarlar ya da atarlar. Bu tip durumlar maddi olarak kullanıcılara büyük yük getirmektedir. Ataşehir marangoz firması olarak uzman ekiplerimiz ile titizlikle tamir edilmektedir. Firmamız aynı zaman da kurulum işlemlerini de yapmaktadır.

Mobilyalarınızı Eski Haline Getiriyoruz Eskiyen ve arızalanan ürünlerinizi titizlikle eski haline getiriyoruz. Koltuk takımlarınız kolların da arıza varsa yenisini almanıza gerek yok. Ufak bir işlem ile bu tür sorunları firmamız yapmaktadır. Firma olarak kapanmayan elbise dolaplarınızı, baza sorunlarını tespit edip tamir işlemlerini yapıyoruz. Raflarınız sallanıyor ise uzman ekibimiz verdiğiniz adrese gelip uygun şekilde tamirat işlemlerini yapmaktadır. Nakliye süreci gerektiren işler de kendi araçlarımız ile geldiğimiz için herhangi ekstra bir ücret talep etmiyoruz.

Ataşehir Marangoz

Uzman Ekibimiz ile Kurulum Hizmeti Ataşehir Marangoz olarak sadece tamirat işleri değil aynı zaman da kurulum işlemlerine de gidiyoruz. Bu süreçte ister taşınmış olun ister yeni aldığınız mobilyalar olsun zamanın da ve yerin de kurulum işlemlerini tamamlıyoruz. İşletmelerin raflarını ve mobilyalarını uzman ekibimiz ile sözleşmeli şekilde kurulum hizmeti veriyoruz. Sözleşme şartlarında hem firmamız hem de kurulum yapılacak yerin müşterisi ile detaylı şekilde belirliyoruz. Bu süreçten sonra işlemlerimizi başarı ile tamamlıyoruz.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page