top of page

Evim Hizmet Mobilya Montaj


Evim Hizmet Mobilya Montaj Ve Mobilya Tamir Servisi Hizmetlerimiz

Evim Hizmet Mobilya Montaj ve Mobilya Tamir Servisi olarak; kaliteli hizmetin adresiyiz. Tüm mobilyalarınızın montajı, demontajı ve onarımı gibi işlemlerinizi; güvenilirlikle yerine getirmekteyiz. Güvenilir ustalar ile mobilya montaj, kurulum ve onarım hizmetlerini eksiksiz yerine getiriyoruz.


Mobilya ve Dolap Kurulum ve Montaj Hizmetleri

Mobilya ve dolap kurulum ve montaj işlemleri için, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz. Farklı türlerdeki tüm dolap ve mobilya kurulumu ile montaj işlemleri için, tüm İstanbul'da hizmet vermekteyiz.

Raylı dolapların kurulumu; genellikle birçok mobilyaya göre, çok daha zordur ve ustalık gerektirir. Raylı dolap kurulumunun tamamlanmasından sonra, bazı ayarlar söz konusudur. Kayar kapak mekanizmasının; zemine ve kullanışa göre profesyonel şekilde ayarlanması gereklidir.

Gardrop kurulumunda; mobilyanın montajından sonra, çekmeceleri ile kapakları düzgün monte edilmelidir. Aksi takdirde, zamanla; kapak menteşelerine ve çekmece raylarına zarar verebilmektedir.

Mutfak dolaplarının kurulumu ise; diğer mobilyalara göre, belki de en zor olanıdır. Çünkü dolap, pek çok sayıda modüllerden oluşur. Dolabın kurulum işlemleri, modüllerin duvara asılması ve dolap montajı, büyük ustalık gerektirir. Dolayısıyla, işlemler; kaliteli bir ekip tarafından yapılmalıdır.


Mobilya Tamir Hizmetleri

Hasarlı ya da onarıma ihtiyaç duyulan mobilyalarınızın tamirini, profesyonel ekiplerimizle gerçekleştirmekteyiz. Mobilya montaj ve kurulum hizmetlerinin yanı sıra, mobilya onarımı gibi ihtiyaçlarınızda da yanınızdayız. Profesyonel ekibimizle, tüm mobilya tamiri ihtiyaçlarınızda; kaliteli bir hizmet için bizi tercih edebilirsiniz.


İşinin Ehli Ustalarımız ile Güvenilir Hizmet

Mobilya montajı, kurulumu ve tamiri üzerine yıllarca çalışmış tecrübeli ustalarımız; evinize gelerek hizmet vermektedir. Güvenilir olduğu kadar, hızlı ve pratik hizmetlerimiz sayesinde; işlemleriniz çok kısa sürede gerçekleştirilmektedir.

Evim Hizmet Mobilya Montaj ve Mobilya Tamir Servisi olarak, tüm ihtiyaçlarınızda bize hemen ulaşabilirsiniz. İletişime geçerek, işinin ehli olan usta ekibimizi adresinize çağırabilirsiniz.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page