top of page

Kadıköy Acıbadem Marangoz - Evim Hizmet Mobilya Montaj

Acıbadem Marangoz

İstanbul ilimizin Avrupa yakası ve Anadolu yakasının her bölgesine hizmet veren, Evim Hizmet Acıbadem ilçemizde de çağrınız üzerine 7/24, hızlı ve güvenilir hizmeti ve uzman ekibi ile acil servis ve tamir hizmetleri için kapınızda. Mobilya kurulum, mobilya montaj, mobilya demontaj, mobilya tamirat hizmetlerinde en iyi firmalardan biri olan Evim Hizmet, tüm bu hizmetleri kaliteli bir şekilde sizlere sunarken marangozluk hizmetini de unutmadı. İhtiyacınız olan veya mobilya kurulum işleri sırasında gerekli olması halinde usta bir Acıbadem marangoz yardımınıza yetişiyor. Bu hizmet için bir telefon uzağınızda.

Marangozluk işlemleri ise son derece uygun fiyatlarla sizlerle buluşturuyor. Evim Hizmet, tüm sunduğu hizmetleri ekonomik bir bütçe ile müşterilerinin beğenisine seriyor. Yine mobilya montaj ve demontaj hizmetleri de benzer firmalara nazaran son derece makul fiyatlarla firmanın ücretlendirmesinde yerini alıyor. Marangozluk işlemleri için acil Acıbadem marangoz servisini her zaman arayabilirsiniz. Randevu almak istediğinizde ise size uygun ve en yakın zamanlara tarih verilmesi müşterilere sunulan büyük bir ayrıcalık. Böylelikle bütçeden ve zamandan tasarruf müşteriler ve firma için sağlanıyor.

Acıbadem için Mobilya Kurulum Hizmetleri

Evim Hizmet, herhangi bir model ve marka sınırlaması olmaksızın her biri kendi alanında usta çalışan ve uzman personelleri ile mobilyalarınızı kuruyor, tamir ediyor, mobilya montaj olması gerektiği şekilde itina ile yapıyor, taşınma ve benzeri süreçlerde demontaj gerekliliğinde bu hizmeti de özenle müşterilerine sunuyor. Odaların özel kurulumları da firmanın verdiği hizmetler içinde. Müşterilerin istekleri doğrultusunda işlemler kısa sürede aynı gün içinde 2-3 kişilik ekipler eşliğinde tamamlanıyor. İşlemler sonrası etrafın temizlenmesi yine firmanın hizmet politikasının bir parçası.


Acıbadem Marangoz
Acıbadem Marangoz

Hizmet Anlayışımız

Evim Hizmet, yılların verdiği tecrübe ile sektöründe aynı hizmeti veren diğer firmaların bir adım önünde. Mobilya kurulum, mobilya montaj hizmetlerine, müşterilerin ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak yenilerini eklemek hizmet anlayışlarının bir parçası. 7/24 hızlı, garantili, güvenilir ve çözüm odaklı çalışma prensibi, ödeme seçenekleri, ekonomik fiyatlar, isteğe bağlı sigorta hizmeti yine müşterilere sunulacak seçenekler arasında bulunur. Tüm bu hizmetler güler yüz ile sizlere sunuluyor.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page