top of page

Kartal Marangoz - Mobilya montaj

Evim Hizmet, İstanbul Avrupa yakasından sonra İstanbul Anadolu yakasının her köşesine mobilya montaj, demontaj, mobilya kurulum, tamir ve daha birçok ek çalışmaları ile kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyeti, güvenilir, hızlı ve ekonomik fiyatları ile müşteri dostu firma artık Kartal'ın her noktasında. Kartal'da mobilya tamir ve montajı yanı sıra tüm marangozluk işlerinizde her türlü istek ve sorunlarınızda usta bir Kartal marangoz olarak çağırdığınızda hemen evinizde, ofisinizde ve ihtiyacınız olan her yerde.

Marka sınırlaması olmaksızın, model ayırt etmeksizin mobilya montaj, demontaj ve mobilya tamiri için usta bir Kartal marangoz ekibi ile 7/24 , bir saat içinde kapınızda olacak şekilde hızlı hizmet veriyoruz. Acil marangoz servisi olarak her biri bilgi ve yeteneğini kanıtlamış profesyonel bir ekip ile çalışmaktayız. Aynı gün içinde marangozluk hizmetleri tamamlanıp, iş bitirilmektedir. Çözüm odaklı bir anlayış hizmet politikalarımızın ilkelerinden. Garantili hizmet ile referansımız olan müşterilerimiz yani sizler sayesinde müşteri portföyümüzü her geçen büyütüyoruz.

Kartal Marangoz

Mobilya Kurulum ve Montaj Hizmetlerimiz

Yapı marketlerden, online alışveriş sitelerinden sipariş vererek satın aldığınız ve demonte olarak kapınıza gelen mobilya ve benzeri ürünlerde başvuracağınız adres biziz. Mobilya oturma grupları, dolaplar, gardroplar, mutfak dolapları, masalar, sandalyeler, yatak odası takımları, yemek odası takımları, portmantolar ve daha bir çok sayılamayan mobilyaya dair ürünlerde, bu ürünlerin montajını aslına uygun olarak özenle usta ekibimiz ile kısa sürede yapıyoruz. Özetle mobilya montaj bizim işimiz. Mobilya kurulumları bitince size kalan sadece mobilyalarınıza yaslanıp kahvenizi yudumlamak.

Markası ve modeli ne olursa olsun, tüm mobilyalarınızın montajının ve kurulumunu itina ile yapıyoruz. Bu işlemler içinde duvara sabitleme işlemleri, demontaj işlemleri, odalara özel kurulum işlemleri de yer alıyor. Taşınma öncesi demontaj işlemlerinizde en yaygın hizmet alanlarımızdan biri. Bu işlemlerden önce yani isteğe bağlı olarak hem mobilya kurulum hem demonte öncesi eşyalarınızın tamamını geçici olarak firmaya sigortalatabilirsiniz. Firma en küçük zararlarda dahi hizmet güvencesi ile daima yanınızda.


Mobilya Tamir Hizmetleri

Evim Hizmet, mobilya kurulum ve mobilya montaj hizmetleri yanında mobilya tamir hizmeti de veriyor. Mobilya tamir hizmetleri 7/24 hizmetinizde. Bu hizmet kapsamında parça takviyeleri de yapılıyor. Bu hizmet sonucunda mobilyalarınızın hasarları dikkatli çalışmalar ile gideriliyor ve eskisinden daha iyi hatta yeni alınmış hale gelen mobilyalarınız sizleri daha çok mutlu ediyor. Hem de ekonomik fiyatlarla.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page