top of page

Maltepe Marangoz - Mobilya Montaj

Ev dekorasyon ürünleri satan marketlerden ya da modüler olarak sipariş vererek aldığınız mutfak dolabı, ayakkabılık, vestiyer, portmanto, raydolap, gardrop, masa, sandalye, yemek odası takımı, yatak odası takımı, çocuk odası ve genç odası takımı gibi mobilya montaj ve kurulumu ürünlerinizin montajını profesyonel usta kadromuz ile özenle yapmaktayız.

Mobilya ya da tüm ahşap eşyaları kullanıma hazır hale getirilerek, gerekirse mobilyalarınızı duvara sabitleme işlemini de özenle yapmaktayız.

Markası ve modeli ne olursa olsun maltepe marangoz tüm mobilyalarınızın mobilya montaj ve kurulumun ve marangozluk işlemlerini kusursuz olarak yapmaktadır. Maltepe Marangoz her türlü mobilya tamiri ve yenilenmesini özenle yapmaktadır!

Maltepe Marangoz

Maltepe Marangozluk Hizmetleri

Tüm maltepe merkezi ve bölgesinde ustalarımızla mobilya montaj, mobilya kurulumu ve mobilya tamir hizmeti veriyoruz.

Mobilya Montaj Servisi olarak, Siz değerli müşterilerimize her gün ara vermeden, hizmet sunuyoruz.

Markası ve modeli ne olursa olsun tüm mobilyalarınızın kurulumunu ve montajını yapıyoruz.

İnternet üzerinden ya da direkt mağazadan aldığınız modüler tüm mobilyalarınızın kurulumu, montajını ve bu mobilyalarda oluşan tüm hasarların tamirini yapıyoruz.

Ray dolap kurulumu, ray kapak ayarları, dolap içi düzenleme, aksesuar, raf, askılık yer değişimi ve çekmece tamiri gibi detaylı tamiratları başarı ile yapıyoruz.

Gardırop kurulumu, kapak menteşe ve dolap içi düzenleme için gerekli raf, askılık ve çekmece ray değişiminin yanı sıra duvara sabitleme işlemini de yapmaktayız.

Portmanto tamiri, menteşe ve kapak tamiri, karyola tamiri, baza başlık ve karyola çevresi sağlamlaştırma ve kırılmaların tamirini orijinaline yakın yapmaktayız.

Mutfak dolabı iç ve dış modül değişimi, ek dolap takılması.

Dolap kapak değişimi, kapak tamir ve boyası, Komple renk değişimi.

Tezgah değişimi ya da tezgah genişletme, tezgah montajı ve kurulumu.

Menteşelerin yenileri ile değişimi, çekmece değişimi ve kurulumu, Çekmece bozuk ray değişimi, ray tamiri ve bakımı.

Dolap kulpları değişimi ya da yenilenmesi.

Büyük tezgahların kesimi.

Davlumbaz montajı, aspiratör montajı, vastas değişimi, vastas tamiri.

Gibi mutfaklarınızda oluşan arızalar ya da yenilenmeleri usta ekiplerimizle çok kısa zaman süresi içinde yapıyoruz! Sizlere daha güzel ve sağlıklı yaşam alanları oluşturuyoruz!

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page