top of page

Mobilya Kurulumu


Günümüzde birçok mobilya seçeneği bulunmaktadır. Bununla birlikte mobilya mağazaları ve markaları da çoğalmış, mobilya sektörü gelişmiştir. Son zamanlarda hazır olarak alınıp, kişinin evinde kendi kendine montajlayacağı modeller rağbet görmektedir. Bu modeller konusunda destek veren firmamız her türlü mobilya kurulumu, mobilya montajı ve mobilya tamiri gibi konularda yardım sağlamaktadır.

İstanbul' un her noktasına hizmet sağlayan, tecrübeli bir çalışma ekibine sahip olan Evim Hizmet Mobilya Montaj ve Kurulum Servisi yalnızca mobilya kurulumu değil, her türlü mobilya tamir konusunda ray kapak tamiri, sürgülü dolap tamiri, dolap içi tamiratlık işlemler, çekmece tamiri, kapı kol kilit tamiri gibi konularda da hizmet vermektedir. Böylelikle her bir iş için tek tek usta arayışına girilmeden, zamandan tasarruf sağlanarak, işinin ehli çalışanlara ulaşılabilmektedir.

7/24 Hizmet Sağlama

Evim Hizmet, günün her saatinde oluşabilecek acil durumlar için kurduğu ekipler ile 7/24 hizmet sunmaktadır. Her türlü Mobilya Montaj, Mobilya Kurulum, Marangoz, Mobilya Tamir arayışında işinde uzman olan ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page