top of page

Pendik Marangoz - Mobilya Montaj

Pendik’te hizmet veren mağazamız, tüm mobilya ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz modelleri ile dikkat çekiyor. Kaliteli ve birinci sınıf malzemeden imal edilmiş mobilyalar ile evinizi güzelleştirme imkanı bulabilirsiniz. Pendik marangoz aynı zamanda tüm mobilya kurulum, montaj ve tamirat işlerinde de sizin yanınızda olmak için var gücü ile çalışıyor. Tüm bu işlemleri kısa sürede halledebilmeniz ve evinize en uygun mobilyayı bulabilmeniz için yeni modeller üretiyoruz.


Mobilya’da Tek Adres

Mobilya satın alırken alacağınız mobilyanın sağlam ve kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bu nedenle mobilyanın fiyatından önce kalitesine bakmalısınız. Ucuz ve kalitesiz malzemeden imal edilmiş bir mobilya kısa süre içinde kullanılmaz hale gelebilir. Bu nedenle daha çok aldığınız mobilyanın uzun ömürlü olmasına ve sizi uzun vadede tasarruf ettirecek özelliklere sahip olmasına dikkat etmeniz gerekir. Pendik’in dört bir yanında mobilya montaj ve kurulum işlemlerinizi yapmak için durmadan çalışıyoruz. Pendik marangoz size en iyi hizmeti vermeye ve en kaliteli ürünleri sunmaya özen gösteriyor.

Pendik Marangoz

Yeni Mobilya Modası

Günümüzde modern mobilya modasında sadelik ve rahatlığın birleşiminden meydana gelen şık mobilya modelleri kadınlar tarafından çok tercih ediliyor. Aynı zamanda pratik kullanımı ile hayatınızı kolaylaştıracak mobilya seçimleri küçük alanlarınızı bile daha kullanışlı bir hale getirmenizi sağlar. Sadece mobilya alım sürecinde de değil tüm mobilya tamir, mobilya montaj ve kurulum hizmetini de veriyoruz. Bu sayede gönül rahatlığı ile mobilya satın alabilir ve tüm kurulum, tamirat işlemlerinde de bizden hizmet alabilirsiniz.

Özenle imal edilen ve yapımında kaliteli malzemeleri tercih ettiğimiz mobilyalarımız evinizi güzelleştirirken aynı zamanda hayatınızı da önemli ölçüde kolaylaştıracak. Zevkinize ve tarzınıza uygun bulabileceğiniz pek çok mobilya mağazamızda bulunuyor. İsteğe göre farklı tasarımlar da üretme imkanımız bulunuyor.

Bu sayede siz hayal ediyorsunuz biz ise en güzel şekilde gerçekleştiriyoruz. Klasik mobilyaların yanı sıra sade, renkli ve spor eskitme mobilyalar da bu sıralar çok tercih ediliyor. En beğenilen modeller arasında el işçiliğinin de bulunduğu eskitme detaylarla hareketlendirilmiş mobilyalar bulunuyor. Evinizin ruhuna uygun tüm modelleri sizinle birlikte tasarlayıp en kaliteli malzemeden üretmek için çalışıyoruz.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page