top of page

Mobilya Kurulum


Günümüzde birçok yapı markette yaşam alanlarında kullanılmak üzere demonte ev ürünleri bulunmaktadır. Ve özellikle son dönemlerde daha çok kullanılan ve tercih edilen bu demonte ürün çeşitleri bazen kurulum noktasında tüketicileri zor durumda bırakabilmektedir.

Mutfak dolapları, vestiyer, gardırop, portmanto, masa, yatak odası takımı, bebek – çocuk ve genç odası takımları gibi hemen her alana hitap eden bu ürünleri satın aldıktan sonra özellikle büyük ürünlerde bir montaj sorunu yaşanabilmektedir. Ürünlerin doğru ve sağlıklı bir şekilde kurulumu ve duvara sabitlenmesi gibi konular oldukça zorlayıcı konular olabilmekte. Bu noktada işinde deneyimli ve uzman marangoz ekibimiz her türlü kurulum ve sabitleme gibi işlemleri en kısa sürede ve en sağlam haliyle gerçekleştirmektedir.

İstanbul’un Tüm İlçelerine Kurulum İmkanı

Firmamız markası ya da modeli, büyüklüğü ne olursa olsun bütün mobilyalarınızda kurulum ve marangozluk işlemleri yapmaktadır. Mobilya kurulum konusunda duyacağınız her türlü ihtiyaca cevap verebilen marangoz ustalarımız İstanbul’un tüm ilçelerinde 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Sitemiz üzerinden ya da telefon ile müşteri temsilcilerimizle yapacağınız görüşmenin ardından marangoz ustalarımız 1 saat içerisinde adresinize gelerek tüm mobilya kurulum ve marangozluk gerektiren işlemlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde yapmaktadır.

Mobilya Kurulum ve Tamirat İşleri

Yapı marketlerde demonte olarak satılan tüm ev ürünlerinizde model ve markası ne olursa olsun kurulum, montaj ve tamir gibi alanlarda hizmet vermekteyiz. İstanbul’un her semtine hizmet veren ve alanında deneyimli marangoz ustalarına sahip olan Evim Hizmet ile her bir iş için ayrı bir usta arayışına girmeden bütün işlemlerinizi kolayca yaptırabilirsiniz. Sürgülü dolap tamiri, ray kapak tamiri, çekmece, kapı, pencere gibi ahşap tüm alanlardaki mobilya ya da ev bölümlerinin tamirini ustalarımız ile gerçekleştirebilirsiniz.

Evim Hizmet Acil Durum Ekipleri

Ayrıca 7 gün 24 saat hizmet sağlayan Evim Hizmet ile acil durumlarda yaşayabileceğiniz sorunlara da çözüm bulabilirsiniz. Evim Hizmet acil durum ekipleri, günün her saatinde karşılaşılabilecek acil durumlar karşısında hizmet vermektedir. Bir sorunla karşılaştığınızda ya da acilen bir mobilya kurulum ihtiyacınız doğduğunda hemen Evim Hizmet marangoz ustalarından yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page