top of page

Mobilya Montaj

İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakalarındaki tüm semt ve ilçelerinde hizmet veren Evim Hizmet, mobilya montaj ekibi ile internet üzerinden ya da yapı marketlerden almış olduğunuz tüm mobilyaların kurulum ve tamiratını yapmaktadır.

Evim Hizmet İle Mobilya Montaj Çok kolay

Marka ya da model fark etmeden tüm firmalara ait mobilyalarınızın kurulumu için firmamızı arayarak 1 saat içerisinde marangoz ustalarımızın adresinize gelmesini beklemeniz yeterli. Gardırop, kütüphane, çalışma masası, yatak, masa, sandalye, raylı dolaplar, karyola ve komidinleriniz için ustalarımız tarafından montaj ve demontaj işlemleri yapılmaktadır. Hatta tüm bu ürünleriniz için gerçekleştirilen montaj ya da demontaj işlemlerinin yanı sıra ürünlerinizde var olan hasarları da tamir ediyoruz. Dolayısıyla tüm bu işlemler için ayrı ayrı ustalar aramaya gerek kalmadan Evim Hizmet marangoz ustalarımız ile tek elden tüm işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Mobilya Montaj

Montaj Yapılan Mobilyalar

İkea, Koçtaş, Bauhause, Tekzen, Evidea gibi markalara ait mobilya montaj, demontaj ve tamirat işlemlerinin yanı sıra aşağıdaki alanlarla ilgili de hizmet vermekteyiz:

  • Raylı dolap kurulumu

  • Gardırop Montajı

  • Mutfak dolabı montajı

  • Ayakkabılık montajı

  • Portmanto Montajı

  • TV ünitesi montajı

  • Şifonyer montajı

  • Kapı montajı

Tüm bu kurulum işlemi gerektiren ürünlerden bazılarında kurulum şeması bulunmaktadır. Çok komplike olmayan eşyaların kurulumunu bu kurulum şemalarındaki adımları takip ederek siz de gerçekleştirebilirsiniz. Fakat özellikle demonte yöntemlerle satılan ürünlerin bir kısmının kalitesi göz önüne alındığında bu ürünlerin daha uzun süre kullanılabilmesi için bir usta eli değmesi daha iyi olacaktır.

Hızlı Ulaşım Hızlı Çözüm

İstanbul’un her iki yakasında ve tüm semtlerinde hizmet veren Evim Hizmet, sizlere daha hızlı, daha kaliteli ve daha güvenli hizmet verebilmek için 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Özellikle acil durumlar söz konusu olduğunda tüketiciye daha çabuk ulaşabilmek için firma içerisinde ayrıca gezici servis ekipleri vardır. Gezici ekip servisi olanağı sayesinde sizler telefonla müşteri temsilcimize ulaştığınız anda sorununuzu çözmeye oldukça yaklaşmış olacaksınız. Çünkü marangoz ustalarımız, siz adresinizi merkezimize bildirdiğiniz andan itibaren en geç 1 saatlik gibi bir süre içerisinde yanınızda olacak ve tüm mobilya montaj sorununuzu dakikalar içerisinde çözüme kavuşturacaktır.


Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page