top of page

En İyi Marangoz Ustası


İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakalarında bulunan tüm semtlere hizmet veren Evim Hizmet en iyi marangoz ustası ekibi ile evlerinizde, iş yerlerinizde, büro ya da ofislerinizde teknik servis hizmeti sunmaktadır.

Evim Hizmet Marangoz Desteği

Evinizde, ofisinizde ve iş yerlerinizde mobilyalarınızda meydana gelen herhangi bir çizilme, kırılma, parçalanma, eğilme ya da bükülme gibi tamirat işlerinizi alanında yetkin en iyi marangoz ustası ekibimizle gerçekleştirebilirsiniz. Dolaplarda kullanıma bağlı olarak meydana gelen hasarlar, kapak ayarları, ankastre ürünlerinizin yerleşim alanlarının kesimi gibi işlemler de yine ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Evim Hizmet İle Alabileceğiniz Hizmetler

Evim Hizmet mobilya tamirat, boyama, cilalama gibi konularda da yanınızda olan ekibimize ulaşmak için sitemiz üzerinden firmamızla iletişime geçebilirsiniz. İrtibat numaramızdan alacağınız randevu talebi ile ustalarımız en geç yarım saate kadar adresinize erişerek tüm marangozluk ihtiyacı duyulan alanlara hızla müdahale edeceklerdir.

Ray dolap, portmanto, mutfak dolabı, elbise dolabı, çocuk odası dolabı, banyo dolabı, mutfak dolabı, ayakkabılık, kapı, pencere, vestiyer, şifonyer, kitaplık, çalışma masası gibi bütün mobilyalarınızın kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Ya da taşınma esnasında kurulu mobilyalarınızın sökülerek taşındığınız yerde yeniden montaj edilmesinde de yanınızdayız. Mobilyalardaki eksik parçaların tamamlanması, herhangi bir kırılma ya da çizilme durumunun tamiratı gibi birçok konuda da yardımcı olan ustalarımız tüm bu işlemler için sadece bir telefon kadar uzaklıkta. Tek yapmanız gereken firmamızın irtibat numarasını arayarak bir randevu talebi oluşturmak. Randevu talebinizi oluşturduktan yarım saat sonra ekibimiz adresinize ulaşarak gerekli olan tüm işlemleri en hızlı ve sağlıklı şekilde gerçekleştirecektir.

7 Gün 24 Saat Evim Hizmet

İstanbul’un tüm ilçelerine hizmet götüren ve en iyi marangoz ustası ekibine sahip olan Evim Hizmet sizlere 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır. Acil hizmet verebilmek için kurulmuş olan gezici ekiplerimiz en geç yarım saate kadar vereceğiniz adrese ulaşarak evinizin marangozlukla ilgili tüm sorunlarına müdahale edeceklerdir.

Acil hizmet teknik ekibimiz ve nöbetçi hizmet servisimiz ile Evim Hizmet güvencesi tüm müşterilerimize bir telefon kadar yakın..

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page