top of page

Marangoz


Dolap, masa, kütüphane, yatak odası takımı, salon takımı gibi yaşam alanlarımızın birçok alanında kullanılan eşyalarımız için çoğu zaman bir marangoz ihtiyacımız olmaktadır. Özellikle son dönemlerde yapı marketlerden ya da internetten aldığımız bu ürünlerin kurulumu genellikle demonte şeklindedir. Her ne kadar hepsinin içerisinde kurulum şeması olsa da bu eşyaların kurulumunun güvenliği ve uzun süre kullanılabilmesi usta ellerde kurulmasından geçmektedir.

Evim Hizmet Marangoz Ekibi

Evim Hizmet marangoz kadrosu İstanbul’un her iki yakasında ve tüm semtlerde hizmet vererek sizlere zaman kazandırmanın yanı sıra eşyalarınızın kullanım sürelerinin de daha uzun olmasını sağlamaktadırlar. Evim hizmet marangoz ekibimize ulaşabilmek için yapmanız gereken tek şey irtibat numaramızı aramak. İrtibat numaramızı arayarak oluşturacağınız randevu talebinin ardından ekibimiz yaklaşık yarım saat içerisinde vereceğiniz adrese ulaşarak hızlı ve etkin bir şekilde tüm marangozluk işlerinizi gerçekleştirecektir.

Evim Hizmet Marangozluk İşlemleri

Evim hizmet marangoz mobilya tamir ekibimiz ile eviniz ya da işyerinizde ihtiyacınız olan tüm marangozluk işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. İkea, Tekzen, Bauhause gibi yapı marketlerinden ya da internet üzerinden siparişle almış olduğunuz demonte gelen mobilyalarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde monte ediyoruz. Ayrıca raydolap, gardırop, vestiyer, mutfak ve banyo dolabı, ayakkabılık, kütüphane gibi birçok eşyanızda meydana gelen çizilme, kırılma gibi hasarlarda da tüm tamirat işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz. Eşyalarınız içerisinde eksik parça durumu söz konusu ise sizin aramanıza gerek kalmadan eksik parça sıkıntısını da gideriyoruz.

Evim Hizmet İle Hızlı Hizmet

Marangoz Mobilya Kurulum Ekibi,Evinizde ya da iş yerinizde ihtiyacınız olan herhangi bir marangoz gereksinimi olduğunda irtibat numaralarımızı arayarak bize ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz ile yapacağınız görüşme ile oluşturacağınız randevu talebinin ardından gezici ekiplerimiz İstanbul’un neresinde olursanız olun en fazla yarım saat içerisinde verdiğiniz adrese ulaşarak gerekli işlemleri yapmaya başlayacaklardır.

Ayrıca vermiş olduğumuz acil servis hizmeti ile yine irtibat numaralarımızdan ya da iletişim formumuzdan 7 gün 24 saat bize ulaşabilirsiniz. Size bir telefon kadar yakın olan acil hizmet teknik servisimiz ile gerekli olan bütün marangozluk işlemlerinizi en kısa ve en kaliteli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Marangoz
Mobilya Tamiri
Mobilya Montajı
Mobilya Kurulum
Arşiv
bottom of page